Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ONLINE SHOPS

Ρε παιδί μου αφού έχουμε τόσα χρόνια ίντερνετ στην χώρα μας γιατί δεν έχουμε online stores???

Κατα καιρούς έχω επισκεφτεί ονλίνε καταστήματα γουστάρω να ψωνίζω απο την άνεση του σπιτιού μου,έχουν μεγάλη διαφορά στις τιμές!!!!! Καταλαβαίνεις αμέσως πως σου πιάνουν τον κώλο τα καταστήματα. Ακόμα και τα ονλίνε ελληνικά shops είναι ακριβότερα απο τα ξένα!!!! Ο έλληνας παιδί μου δεν αλλάζει νοοτροπία θεωρεί πως όλοι οι άλλοι είναι κορόιδα και ψώνια.
Μια έρευνα αγοράς και σύγκριση τιμών στα ξένα και στα ελληνικά online shops θα το διαπιστώσεις.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε αξιόλογα ελληνικά καταστήματα...δεν υπάρχει ποικιλία και μεγάλη γκάμα προιόντων πράγμα πολύ παράξενο.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως π.χ. zara,luisa,eponymo,sotris,carouzos, ελλήνων σχεδιαστών μαγαζιά,καλογήρου με τα παπούτσια μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις έπρεπε ήδη να έχουν online shops με πληρωμή πιστωτικής, η αντικαταβολή με κούριερ η απλό ταχυδρομείο! Τα supermarket όλα έπρεπε να παρέχουν και αυτά υπηρεσίες ονλίνε, τα φαρμακεία, δημόσιες υπηρεσίες παράδειγμα να πληρώνεις ΟΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΗ και άλλους λογαριασμούς ΟΝΛΙΝΕ.

Το κόστος για ένα ονλίνε κατάστημα στοιχίζει πολύ λιγότερα απο ένα μαγαζί που έχει ενοίκια,αέρα,υπαλλήλους,ίκα,τέβε,εφορίες,σδόε,δεη,οτε,νερα,δημο κλπ. Όλα αυτά τα ξεχνάς με το ονλίνε κατάστημα και είναι 24 ώρες ανοικτό σημαντικό έτσι? Επίσης αν θέλεις εμπορεύεσαι τα αγαθά σου παγκοσμίως και όχι μονο εγχώρια πολύ δελεαστικό κατά την αποψή μου. Οφελείται και ο καταναλωτής οι λόγοι σημαντικοί α) δεν περιμένει στην ουρά,δεν συνωστίζονται.
β) αγοράζεις σε πολύ καλύτερες τιμές ότι θέλεις χωρίς άγχος που θα παρκάρεις το αμάξι ωχχ και ποιός μπλέκει μέσα στην κίνηση και μόνο στην σκέψη πονοκέφαλος με πιάνει..ειδικά μέσα σε μεγάλες πόλεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Είμαστε κολλημένα μυαλά και καθυστερημένοι. Αντί να διευκολύνουμε την καθημερινότητα μας προς το καλύτερο, θέλουμε το αγχωτικό και τον συνωστισμό σα τα ΖΩΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου