Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Λίγο είναι ότι και να πει κανείς..






Το θέμα είναι μεγάλο με την βία στην Ελλάδα,φοβάμαι δεν έχουμε δει ακόμα την πραγματική οργή και το θα επακολουθήσει απο εδώ και πέρα.....
Δέχομαι πως οι μισθοί στην Ελλάδα είναι καθηλωμένοι πολλά χρόνια αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το να πάμε να
δανειστούμε για να κάνουμε μια ζωή που δεν μπορούμε εξ αρχής να έχουμε φυσικά χωρίς δανεισμό! Βλέπω γύρω μου ανθρωποειδή που λυσσάνε μόλις μπουν οι πρώτοι μήνες του καλοκαιριού που να πάνε διακοπές.Δηλαδή αν δεν πας διακοπές θα σου πέσει ο κώλος και ο εγωισμός σου να μην έχεις και συ να καυχιέσαι δεξιά-αριστερά οτι πήγες διακοπές ????? Την μανία αυτή με τις διακοπές την βρίσκω ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ. Όλοι δανειστήκαν για να ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. Τα δάνεια των τραπεζών συντηρούσαν μια άρρωστη κατάσταση σαθρή για να ικανοποιήσουν τον υπέρμετρο εγωισμό ανεγκέφαλων λοβοτομημένων ανθρωποειδών να αγοράζουν οτι βρουν μπροστά τους.
Οι τράπεζες είναι το εργαλείο των καπιταλιστών πουλάνε το σκοινί στους αδύναμους για να τους κρεμάσουν.
Τους εγκλωβίζουν και αγοράζουν φθηνά την ελευθερία τους. Πουλήσαν όνειρα απατηλά και αγοράζουν τον ελεύθερο τους χρόνο, τους μετατρέπουν σε πιόνια του συστήματος χωρίς βούληση,δύναμη για επανάσταση και δημιουργική σκέψη. Οι άθλιοι δουλεύουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο & μόνο για να μην χάσουν το πολύτιμο αγαθό τους (ΣΠΙΤΙΑ,ΑΜΑΞΙΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) το ΟΠΟΙΟ όμως έχει ήδη ΑΠΟΣΒΕΣΘΕΙ.
Αλλοτριώνουν την σκέψη τους, την δημιουργικότητα τους τα αισθήματα τους.

Οι κολασμένοι όμως δεν είναι ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΜΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ...θολωμένοι απο τα μηνύματα των ΜΜΕ που τους επιβάλουν ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής,τρέχουν να προλάβουν σαν τα ποντίκια να ικανοποιήσουν τα στερημένα τους εγώ,να προλάβουν να πάρουν το νέο ηλεκτρονικό που όμως σε 2 μήνες ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ.
Τις διακοπές στα πλοία της ντροπής στοιβαγμένοι με άλλους χιλιάδες, στις παραλίες με τα κωλοβακτηρίδια,τα αυτοκίνητα κουβάδες με εκατομμύρια άλλους all together στους δρόμους που κινείσαι με 30 ΧΛΜ... Τα σπίτια κλουβιά
με τα δωμάτια 3Χ3. Τα φροντιστήρια των παιδιών που είναι έτσι & αλλιώς ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Μια ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
Το ολοκληρωτικό φταίξιμο αναλογεί στον καθένα σας ξεχωριστά. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝΤΑ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ,ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ,ΜΙΑΣ ΤΡΕΛΛΑΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
Η κυβέρνηση είναι αυτή που σου αξίζει, όταν πας και τους ψηφίζεις ξέρεις πολύ καλά ποιούς επιλέγεις για ΕΠΗΒΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ... ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ, Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ? ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ!!!
Και μην νομίζεις οτι είμαι με κάποιο άλλο κόμμα, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου