Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μπορούν να μεταφραστούν σε πολλά σενάρια...

Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν έγιναν για τον 15χρονο Αλέξη που πυροβόλησε ο Αστυνομικός.

Τελικά εδώ στην ελλάδα δεν θέλουμε το σωστό και δίκαιο τρόπο στα όσα συμβαίνουν παρά μονάχα τον λανθασμένο,με αφορμή τα γεγονότα και την στάση της αστυνομίας που ήταν απλοί θεάτες πραγματικά εξοργίστικο να βλέπεις αστυνομικούς να μην επιβάλλουν νόμο.
Τι να την κάνουμε την αστυνομία δίχως όπλα? Θεατές είμαστε και εμείς αυτό αρκεί!

Η αστυνομία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ.
Δεν νοείται ο κάθε τυχάρπαστος κουκουλοφόρος,η κάποιος που χρωστάει,η ένας τρελλός να
κυκλοφορεί σκορπίζοντας τον τρόμο προκαλώντας ζημιές σε περιουσίες αθώων συνανθρώπων μας. Βέβαια αυτό δεν βολεύει την ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που κάποιοι επικαλουνται....έχουν μάθει να ζούνε με τα χρήματα των τραπεζών (μια φούσκα ήταν και έσκασε) δεν έμαθαν να σέβονται τα χρήματα που με την αξία τους κερδίζουν απο την εργασία τους και βάση της αγοραστικής δύναμης που αυτά τους προσφέρουν να πραγματοποιήσουν τις όποιες αγορές. Οι προταιρεότητες του λαού είναι πως θα αποκτήσει το τελευταίο μοντέλο κινητού τηλεφώνου με το GPRS λες και θα πάει στην ζούγκλα της τασμανίας φοβούμενος μην χαθεί,το laptop για να γνωρίσει κανα γκομενάκι και να πει οτι και ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ FACEBOOK,MYSPACE,HI5, & ΑΛΛΑ 10 ΄παρόμοια γκομενοβιτρινάδικα. Βγήκε μια σακαφιόρα στην τιβί και είπε Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ....

Μας δουλεύεις ΜΑΝΤΑΜ? Κόβετε το κομμωτήριο ? ΟΧΙ. Ολα τα μαγαζιά γεμάτα είναι απο κόσμο που τρώει και πίνει... Ποιάαα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ? Με λιγοστές εξαιρέσεις κάτι συνταξιούχοι που δεν έχουν οικονομική άνεση εγω δεν βλέπω να πεινάνε οι υπόλοιποι! Τα φροντιστήρια των παιδιών που τα πάτε? Αντί να τα κόψουν μαχαίρι πιάνουν και κάνουν παζάρια στα δίδακτρα. Άστοοοοο κυρίαααα μουυυ βλέπεις πως δεν σκαμπάζει το παιδί σου ας μάθει μια τέχνη να έχει και δουλειά ΑΥΡΙΟ... δεν γεννήθηκαν όλοι για να ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....αγνμμ ... νύσταξα και αύριο μέρα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου