Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Από ΑΒ γίνεσαι ΓΑΜΑΔΕΛΤΑ

Όταν ξεκινάς απο gourmet και λες οτί προσφέρεις και του πουλιού το γάλα....καλό θα είναι αντί να προσφέρεις προιόντα ιδιωτικής ετικέτας (καλό είναι και αυτό) να θυμάσαι και τους πιστούς πελάτες που σε στηρίξαν στην αρχή,και να μην καταλήγεις άλλο ένα απο τα πολλά μαγαζιά λαικής κατανάλωσης.

Κάλλιστα κάποια μαγαζιά/παραρτήματα/η τμήματα αυτών/ που βρίσκονται σε ακριβότερα προάστια θα μπορούσαν να παρέχουν προιόντα delicatessen-gourmet- και όχι να τα φέρνεις μονάχα τα χριστούγεννα...και αν....

Γενικώς και ειδικώς πάσχουμε και στον τομέα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Ρώτησα μια υπάλληλο του μαγαζιού: γιατί υπάρχουν ελλείψεις σε προιόντα που παλιότερα τα είχατε ; Γιατί δεν τα ξαναφέρνετε αφού υπάρχει έστω και μια μικρή ζήτηση.. ;

Απάντηση τις κατά τα άλλα ευγενικής υπαλλήλου : Διότι δεν τα αγοράζουν. Προτιμούν τα ντόπια προιόντα,ίσως αυτά που ξέρουν......

Δηλαδή ακόμα και στην διατροφή μας είμαστε δογματικοί,καθυστερημένοι βλάχοι.
Τυχαία έχουμε τόσες διαφημίσεις με γραίες γελάδια γίδια πρόβατα βλάχικη διάλεκτο???
Τυρόγαλα παιδί μου...φέταααααα και ξυνομυζύθροκατίκι, ξέρασμα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου