Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη ...







Tα ξύπνια κοράκια που ζητάνε την έξοδο απο τον ευρώ,σκοπό έχουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των περισσοτέρων ρουφώντας τους τις καταθέσεις και "απομυζώντας" τους απο τα δάνεια που έχουν γίνει σε ευρώ,πληρώνοντας τα, μια ζωή.

Νομοθετικά στην ευρωπαική ένωση δεν υπάρχει πρόβλεψη για αποχώρηση απο το ευρωνόμισμα.

Την στιγμή που παραδώσαμε το χρυσό μας και πήραμε το 2,5% απο την ευρωπαική κεντρική τράπεζα...ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή.

Στην συνθήκη τις Λισαβόνας που υπογράφηκε πέρυσι υπάρχει πρόβλεψη για αποχώρηση (μονομερής) μιας χώρας απο την ευρώπη χωρίς να γίνεται αναφορά για το νόμισμα.

Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά οτί όλα τα δάνεια που έχουν συναφθεί στην ελλάδα σε ευρώ και είναι πάνω απο 260 ΔΙΣ, δεν μπορούν να αποπληρωθούν σε τίποτα άλλο πέρα απο ευρώ.
Εκτός και αν διαλυθεί όλη η ΕΥΡΟΖΩΝΗ.


Αυτοί που μιλούν για έξοδο της Ελλάδος,έαν γίνει αυτό θα έχει τα εξής αποτελέσματα.
- Το κόστος της διατροφής θα τριπλασιαστεί,καθώς όλα είναι εισαγόμενα -
Ενα απλό δάνειο 50.000 ευρώ θα τετραπλασιαστεί σε αξία...συμπέρασμα η αδυναμία της αποπληρωμής του,γιατί η ισοτιμία του νέου νομίσματος θα είναι 3-4 φορές κάτω
απο την αξία του σημερινού ευρώ,άρα πολλοί θα πεινάσουν και θα χάσουν τα σπίτια τους.

Οι μόνοι που θα επωφεληθούν θα είναι οι ξενοδόχοι μιάς και θα γεμίσει η χώρα απο τουρίστες τα επόμενα χρόνια. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει νομική δυνατότητα εξόδου απο το ευρωνόμισμα.

Είναι καιρός ο κόσμος να περικόψει τις δαπάνες του, να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν πλούσιος...ενώ δεν είναι στην πραγματικότητα, και να αποδεχτεί την δουλειά του
και το κοινωνικό status η lifestyle του χωρίς να ζητάει μίζες και να ψάχνει πως θα κάνει κομπίνες.

Έφτασε ο καιρός να δούμε και σε αυτή την χώρα ανέργους-άστεγους-όπως στην υπόλοιπη ευρώπη.

Να πάψουν επιτέλους τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλλουν την πρωινή τηλεδυστυχία
όπου ο παρουσιαστής αναλαμβάνει το ρόλο του καλού σαμαρείτη ικανοποιώντας το αίσθημα του φιλάνθρωπου τηλεθεατή με το τηλεκοντρόλ.

Επιτέλους να λειτουργήσουν οι νόμοι να κατάσχεται η περιουσία των επίορκων και των διαφθαρμένων,να λειτουργήσει η επιτροπή ανταγωνισμού για τα καρτέλ στις τράπεζες,τα καύσιμα και τις πολυεθνικές τροφίμων και φαρμάκων.

Εδώ μας πήραν χαμπάρι και οι ξένοι οτί είμαστε ΨΩΝΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΟΤΡΟΠΑ ΨΩΝΙΑ και μας πουλάνε ακριβότερα σε σχέση με την χώρα τους....

Η μόνη λύση είναι να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απο μάσκες,στο διάολο τα προσχήματα και να αποδεχτούμε τα περισσότερα θετικά αιτήματα που έχουν οι ευρωπαίοι..,παρόλο που ζητούν και μερικά παράλογα...(λογικό αφού τους κοροιδεύουμε 10 χρόνια έλεος). Πρώτο και βασικό να αρθεί η νομιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και όσοι δεν δουλεύουν να πάνε στα σπίτια τους.
Να ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα που κερδίζουν στην πλάτη μας ΔΙΣ..............μπας και απολαύσουμε φθηνότερες υπηρεσίες,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ,ΤΑΞΙ,ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ.

Να κλείσουν όσοι κρατικοί μηχανισμοί είναι ζημιογόνοι......Για να γίνει αντιληπτό ακόμη και αν σήμερα παίρναμε 1 δάνειο 30 ΔΙΣ ευρώ ο ΟΣΕ χρωστάει 10 ΔΙΣ. Με λιμουζίνα αντί για τραίνο να πηγαίναμε όλους τους επιβάτες θεσσαλονίκη δεν θα χρωστούσαμε τόσα πολλά.

Να μπεί το διεθνές νομισματικό ταμείο και να ελέγξει τις συντάξεις (60.000 πεθαμένοι παίρνουν ακόμα σύνταξη) και τις δαπάνες στα νοσοκομεία...άντρο το κάθε νοσοκομείο παραοικονομίας και διαφθοράς (άνεργοι λαθρομετανάστες χωρις ποτέ να έχουν πληρώσει 1 δραχμή στο κράτος νοσηλεύονται δωρεάν στα κρατικά νοσοκομεία).

Τώρα όσοι νομίζουν ότι αδικούνται...να κάνουν απεργία πείνας έξω απο τον Άρειο Πάγο απαιτώντας απο τους ανεξάρτητους δικαστές να στείλουν φυλακή τους επίορκους πολιτικούς
που οι ίδιοι τους ψηφίζουν τόσα χρόνια.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου