Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Το εμπόριο του παραλόγου.

Ζούμε σε μία χώρα που μας δουλεύουν όλοι.

Ο ένας κλέβει τον άλλον.

Ενώ έχουμε τους χαμηλότερους μισθούς στην ευρώπη, οι εταιρείες μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους.
(δεν ξέρω αν είμαστε...) δεν ψάχνουμε, δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα, η παιδεία μας είναι πολύ χαμηλή έτσι καταλήγουμε στο αποτέλεσμα μια σειρά απο πράγματα και υπηρεσίες χρήσιμα η μη... να είναι απο τα πιο ακριβά και να τα πληρώνουμε με καπέλο. Η δύναμη των καταναλωτών στην ευρώπη είναι τόσο τεράστια που ολόκληρες εμπορικές αλυσίδες κινδυνεύουν με κλείσιμο αν υποτιμήσουν την νοημοσύνη των πελατών τους.

Εδώ συμβαίνει το αντίθετο καθώς ενδιαφερόμαστε για την Φιγούρα, την Επίδειξη και την Αμεσότητα ενός αγαθού και όχι για την Χρηστικότητα ή Ευχρηστία του.

Έτσι οι εταιρείες μας χρεώνουν καπέλο από 40% εώς 400%.

Φτάνουμε στο σημείο όπου έμποροι με 1 μικρό μαγαζάκι χωρίς να έχουν ρισκάρει ΚΕΦΑΛΑΙΟ ώστε να έχουν απόθεμα,χωρίς κανένα ρίσκο με μοναδικό όπλο τον τιμοκατάλογο μιας
αντιπροσωπίας και την μαλακία του έλληνα (χάνει ο άλλος την δουλειά του αλλά το φροντιστήριο εκεί δεν το κόβει!!!) Λοιπόν επί 5 μήνες ζαχάρωνα τον συγκεκριμένο ενισχυτή Pioneer SC-LX71. Έιχε 1500 ευρώ στην αγγλία επειδή είναι καινούριο και κορυφαίο μοντέλο. Στην ελλάδα έχει 1750 ευρώ τιμή ονλίνε!!! στα καταστήματα ίσως είναι ακριβότερος!!!! Το ονλίνε κατάστημα της αγγλίας τον κατεβάζει στα 1050 και έτσι τον αγόρασα.
Συνεπέστατοι ευγενικοί εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Pioneer,με κρατούσαν συνεχώς σε επαφή για την κατάσταση της παραγγελίας μου, ΑΨΟΓΟΙ ΑΨΟΓΟΙ ΑΨΟΓΟΙ!!! Τον είχα στα χέρια μου σε 6 μέρες με κούριερ στην πόρτα του σπιτιού μου σε άψογη συσκευασία!

Οι έλληνες μαυραγορίτες ας περιμένουν τα ΚΟΡΟΙΔΑ.
Για αυτό να ψάχνετε τις τιμές να ψωνίζετε ονλίνε απο καταστήματα του εξωτερικού καλό στην τσέπη σας κάνετε
και βοηθάτε στο να ρίξουν τις τιμές.

Ιδού και φώτο από το απόκτημα μου το οποίο πραγματικά είναι ΤΕΛΕΙΟ.
Ευκαιρία να χρησιμοποιήσω μεταξύ άλλων και την ψηφιακή μου κάμερα χεχε!























Εδώ φώτο επίσημες της Αντιπροσωπείας.






και εδώ πρωινιάτικη βλακεία (που λέγαμε........)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου