Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ....




Τι καλά που θα ήταν να αποφασιστεί και στην ελλάδα μια μεγάλη αλλαγή στα τηλεοπτικά κανάλια όπως αυτή του Νικολά Σαρκοζί..... Αν και μου είναι αχώνευτος( και αταίριαστος για αρχηγός χώρας) σχεδιάζει τα κρατικά κανάλια να μείνουν χωρίς διαφημίσεις τουλάχιστον για 10 ώρες καθημερινά!~~!!!! ωωωΩΩΩωω!!!! Μαζί σου Κύριε Σαρκοζί! Ευγε!

Η γαλλική κυβέρνηση υποστηρίζει πως οι αλλαγές αυτές σκοπό έχουν στην βελτίωση και καλύτερη ποιότητα των προγραμμάτων της ΤιΒι , και να βάλει στοπ στο ''φλερτάρισμα'' με τα νεύρα μας! Έχει παραγίνει το κακό πια!

Ωστόσο προσωπικό καναλιών και διάφορες ενώσεις παρατρεχάμενες ορντινάτσες αντιδρούν... ο λόγος.. μείωση εσόδων
και ενδεχόμενη απόλυση κάποιων.
Η γαλλίδα υπουργός πολιτισμού Κριστίν Αλμπανέλ δήλωσε ''πάντα πριν από κάθε μεγάλη αλλαγή υπάρχει διστακτικότητα''. Άντε καιρός να δούμε και εδώ ανάλογες αλλαγές στα κανάλια και όσους τα απαρτίζουν.

Mε αφορμή το θέμα.....

Κάποιοι φίλοι που ξέρουν καλά το γκέτο αυτή την παρέα που εργάζεται σε τηλεοπτικά κανάλια τους αποκαλούν
ανθρωποειδή!! Δεν έχουν ταυτότητα φύλο αρσενικό - θηλυκό... ''πάνε και με άντρες και με γυναίκες " Περισσότερη κλίση
εκδηλώνουν σε Gay-κατάσταση... άμα είσαι δικός τους μπήκες αναμεσά τους , επιλέγουν δίνουν δουλειά και υποστηρίζουν μόνο ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Και μετά φωνάζουν κάποιοι GAYS ότι και καλά η άτιμη κοινωνία τους ρίχνει στα τάρταρα... εναντιώνεται απεναντί τους με συνθήματα ρατσιστικά!!! Προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος το τί μέλλει γενέσθαι στο κρεββάτι του καθένα. Θεωρώ άκρως ρατσιστικό, προκλητικό, ψεύτικο και χαζό όταν οι ίδιοι δεν πληρούνε τις προυποθέσεις για μια αποδοχή όπως την αξίζουν (ναι την αξίζουν) το παιχνίδι είναι χαμένο.
Πως μπορείς εσύ να σκέφτεσαι έτσι? Εσύ που ανήκεις στις ομάδες που αντιμετωπίζουν άμεσο η έμμεσο ρατσισμό? Επιλέγεις η απορρίπτεις επαγγελματικά-προσωπικά- ανθρώπους με βάση την σεξουαλική τους ταυτότητα ρε pathetic! Αυτό και αν είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ. "Get a Life"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου