Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΝΙΜΠΙΡΟΥ, Η ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ






Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε ακούσει η διαβάσει για αυτό το αστρικό σώμα.
Τον ερχομό του τον είχαν συνδέσει με το περηβόητο έτος 2012.
'Ελεγαν ότι θα πέσει στον πλανήτη μας και άλλα καταστροφικά σενάρια.
Μερικοί ρε παιδί μου διαθέτουν ανυπέρβλητη
φαντασία.... Ο νιμπίρου έκανε την επισκεψή του το 2003 και έχει καταγραφεί σε φακούς κάμερας της ΝΑΣΑ ώπου του έχει στήσει καρτέρι ο ΗΛΙΟΣ και ΟΧΙ η γη.

Η όλη ιστορία εξελίσσεται μαγικά, ο ήλιος έχει αντιληφθεί τον εισβολέα και αρχίζει να παράγει μια κολοσσιαίων διαστάσεων ηλιακή έκρηξη με τρομακτική δύναμη και ένταση προς την τροχιά του νιμπίρου!
Το αξιοπρόσεχτο είναι ότι σκοπεύει ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ.
Επί τρείς μέρες συνεχόμενες πυροβολεί ο ήλιος τον νιμπίρου απο διαφορετικές γωνίες ανάλογα με την τροχιά του και κατά τα λεγόμενα των επιστημόνων ούτε με πιθανότητες 1 προς 1 τρις δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία μια τέτοια συμπεριφορά.

Θα μου πείτε γιατί δεν δημοσιεύτηκε και η ΝΑΣΑ το κράτησε κρυφό?
Γιατί δεν αντιλήφθηκαν
τον εισβολέα η παγκόσμια επιστημονική ομάδα?
Ε τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.... και μάλλον αναπάντητα.
Πάντως ο νιμπίρου ήρθε και έδωσε τέλος η συγκεκριμένη ιστορία,το σίγουρο είναι πως οι καταστροφολόγοι θα υπάρχουν!

Εικόνες και βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ.
http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theater

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ oshinA,ο Νιμπίρου ήρθε και εγκαταστάθηκε στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και περιμένει.Τα όντα που ζούν στο εσωτερικό του μετασκευασμένου πλανητοειδούς είναι όλοι απόγονοι της ΄΄θεάς΄΄ Αθηνάςμε ανώτερο ποιοτικά dna και πιο λειτουργικό που τους διαφοροποιεί απο τους κοινούς θνητούς(εκτός των ελλήνων).Και εμείς οι συνειδητοποιημένοι έλληνες αλλά και αυτοί περιμένουμε αυτό το ΄΄κάτι΄΄που θα ξεκινήσει κάποιες ενεργοποιήσεις.Ο ήλιος,η γή και όλοι οι πλανήτες είναι νοήμονες οργανισμοί κύτταρα του συμπαντικού οργανισμού.Γι αυτό και ο ήλιος έδιωχνε τον πλανητοειδή,επειδή δέν ήταν η ώρα του.Μήν ξεχνάμε επίσης οτι άρματα μάχης στο μέγεθος της γής περιφέρονται εδώ και δισεκατομμύρια έτη στον ήλιο.Μάλιστα εδώ και λίγα χρόνια είναι πολύ περισσότερα και αυτό το γνωρίζει η νάσα και ανησυχεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά τους Μάγια,αυτοί είχαν απόλυτο δίκαιο στις αλλαγές των μπακτούν,αλλά μήπως πιό νωρίς απο αυτούς το είπε ο Θείος Πλάτων(μεγάλος και μικρός εννιαυτός).Δέν αρκεί να διαβάζεις μόνο αλλά και κατανοείς,να κρίνεις και να διακρίνεις μέσα απο την αρχαιοελληνική γραμματεία.Ο Πλάτων έλεγε για ένα ρεύμα που κατεβαίνει απο τον ουρανό και δέν καταστρέφει την ανθρωπότητα αλλά εξαφανίζει τον κόσμο έκείνον τον οποίο γνώριζες μέχρι τότε.Αν ήξερες το ηλεκτρικό ρεύμα και τις ευκολίες που αυτό σου έδινε τότε θα το ξεχάσεις.Αν ήξερες τις πολιτείες έτσι όπως είναι τώρα,τότε θα τις ξεχάσεις αφού αυτές θα καταντήσουν παράγκες,κ.τ.λ.
    Ο πλανήτης μας όπως και άπειροι άλλοι πλανήτες είναι κατοικίες και εκπαιδευτήρια ψυχών που ενσαρκώνονται απο πλανήτη σε πλανήτη ανάλογα με το στάδιο της πνευματονοητικής τους εξέλιξης.Όταν η ενσαρκωμένη ψυχή παίξει τον ρόλο της σωστά σε έναν κατώτερο πλανήτη όπως τον δικό μας ,τότε αυτομάτως ενσαρκώνεται σε ανώτερους πλανήτες.Οι τόσοι και τόσοι ΄΄θεοί΄΄ που πέρασαν απο εδώ είχαν τον ρόλο του δασκάλου και τώρα που ο κύκλος κλείνει θα έρθουν για να δούν την πρόοδό μας.Δέν είναι όμως κακοί ή κτητικοί ή αλαζόνες(αφού ζούν αρμονικά και δοξάζουν το Θείον) αλλά περιοδικά έρχονται για να διαπιστώσουν αν η ανθρωπότητα ζεί κατά φύσιν και ασκεί τις ηθικές και διανοητικές αρετές ή ζεί παρά φύσιν και δοξάζει το ΄΄μή όν΄΄.
    Και τότε θα πάρουν μια απόφαση.............
    Εσείς τι λέτε,ποια κατεύθυνση πήρε η ανθρωπότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ημιμάθεια ειναι χειρότερη απο την αμάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή